~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.........................Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής επικοινωνίας * με ειδήσεις * άρθρα * υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

email:kepeme@gmail.com
_____________________________________________________________________________________________________________________

«O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό…». Γκαίτε

~~~

...................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

........................................................."Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει" Γιώργος Σεφέρης [1900-1971]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

SOS εκπέμπουν τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα

Όχι σε νέο «μαύρο» -

Δημοτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης: 
Άνω κάτω από τις σχεδιαζόμενες 700 απολύσεις
ενώ η ανεργία το Ιούνιο έφτασε στο 27,9% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Οι αλαφροϊσκιωτοι δήθεν κυβερνώντες στέλνουν και άλλους εργαζόμενους καθημερινά στην ανεργία και απαξιώνουν το ιερό δικαίωμα του πολίτη στην εργασία..... 

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε να μας δολοφονούν; 


   ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν πάει άλλο     

Αναστάτωση στους εκατοντάδες εργαζόμενους στα δημοτικά μέσα ενημέρωσης καθώς και την οξύτατη αντίδραση δημάρχων προκάλεσαν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει σε περίπου 700 απολύσεις από τα δημοτικά ΜΜΕ. Τα σενάρια ουσιαστικά επιβεβαίωσε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.


ΙΔΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΜΕ

Μετά τη μεγάλη άνθηση της ραδιοφωνίας στα τέλη της δεκαετίας του 1980, φθάσαμε σήμερα, έπειτα από σειρά λουκέτων και απολύσεων, να έχουν απομείνει 13 ραδιοφωνικοί σταθμοί, όπως επίσης κι ένας δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός (TV100).
Σύμφωνα με μια τελευταία καταγραφή που είχε επιχειρήσει η ομοσπονδία των δημοσιογράφων, οι σταθμοί αυτοί είναι:
* Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Αθήνας: 192 εργαζόμενοι
* ΔΕΠΘΕ (FM100, TV100): 120 εργαζόμενοι, εκ των οποίων 35 είναι οι δημοσιογράφοι
* Κανάλι 1 (Πειραιάς): 30 δημοσιογράφοι
* Ράδιο Επικοινωνία (Ν. Ηράκλειο Αττικής): 15 δημοσιογράφοι
* Ξένιος (Φυλή): 16 δημοσιογράφοι
* Λάρισα: 3 δημοσιογράφοι
* Βόλος: 5 δημοσιογράφοι
* Γιάννινα: 3 δημοσιογράφοι
* Τρίπολη: 5 δημοσιογράφοι
* Πρέβεζα: 2 δημοσιογράφοι.
Επίσης λειτουργούν σε Μακεδονία και Θράκη ακόμη τρεις δημοτικοί ραδιοσταθμοί σε Κατερίνη (στηρίζεται σε τρεις εξωτερικούς συνεργάτες), Πολύγυρο (απασχολεί τρεις εργαζόμενους) και Ξάνθη.
Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο σήμα εκπέμπει ο δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός του Ροδολίβους στον νομό Σερρών, ο οποίος έχει διακόψει τη λειτουργία του εδώ και έξι μήνες, μιας και βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης. Οι υπεύθυνοι του δήμου ωστόσο φιλοδοξούν να τον επαναλειτουργήσουν στο άμεσο μέλλον.Του Νίκου Ηλιάδη
Σύμφωνα με αυτά, η κυβέρνηση σχεδιάζει ο χώρος των δημοτικών ΜΜΕ να συνεισφέρει κατά περίπου 700 άτομα στις 2.000 απολύσεις στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα οι οποίες θα πρέπει να γίνουν ως το τέλος του χρόνου. Οι υπόλοιποι 1.300 θα προέλθουν από την αναδιοργάνωση των αμυντικών βιομηχανιών (1.000 άτομα) και από την απομάκρυνση των επίορκων υπαλλήλων, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί από τα πειθαρχικά συμβούλια τελεσίδικες αποφάσεις περί οριστικής παύσης.
Οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί, οι οποίοι γίνονται σε συνεννόηση με την τρόικα, προβλέπουν σύμφωνα με πληροφορίες οι περικοπές στα δημοτικά ΜΜΕ να γίνουν εν λειτουργία και κατόπιν αξιολόγησης. Ωστόσο, ο υπουργός Εσωτερικών δεν απέκλεισε χθες το ενδεχόμενο να υπάρξουν ακόμη και οριζόντιες περικοπές και απολύσεις, εφόσον δεν προχωρήσουν οι αξιολογήσεις.
«Όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι θα γίνει αξιολόγηση σε όλες τις δομές, και το προσωπικό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ειδικά για τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανήκουν σε δημοτικές επιχειρήσεις ειδικού σκοπού. Οι δήμοι είναι εκείνοι που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις στο πλαίσιο της αξιολόγησης που θα κάνουν. Επαναλαμβάνω, είμαστε κατά των οριζόντιων περικοπών, με την προϋπόθεση να προχωρήσει η αξιολόγηση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Μιχελάκης.

ΟΞΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗΟξύτατη ήταν η αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης στα σενάρια συρρίκνωσης των δημοτικών ΜΜΕ. Σε γραπτή δήλωσή του ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτηρίζει «πολιτικό δόλο ή προχειρότητα» τη σχεδιαζόμενη «κινητικότητα» στους δημοτικούς οργανισμούς ραδιοτηλεόρασης, λέγοντας πως μια τέτοια κίνηση «μόνο άγνοια των πραγματικών συνθηκών μπορεί να υποκρύπτει». Συνεχίζοντας σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι «η ωμή παρέμβαση στη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης υπό το πρόσχημα των επιταγών της τρόικας δεν μπορεί να συνεχιστεί... Καλούμε την κυβέρνηση να καταλάβει το λάθος της και να αναζητήσει αλλού τις ευθύνες για την υστέρηση των μεταρρυθμίσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα». Σημειώνει ότι το σύνολο των εργαζομένων στα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα όλης της χώρας είναι ζήτημα να ανέρχεται σε 450. «Συνεπώς ο αριθμός των 700 εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ που φέρονται να εντάσσονται στην ‘κινητικότητα’ δεν υφίσταται ούτε στη φαντασία των αυτόκλητων εκκαθαριστών της τοπικής αυτοδιοίκησης», αναφέρει. Τονίζει δε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει στείλει πλήρη φάκελο αξιολόγησης των δομών του στο υπουργείο Εσωτερικών από τον περασμένο Ιούλιο.

ΕΓΙΝΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΕ FM100 ΚΑΙ TV100
Σε ό,τι αφορά τη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), η οποία λειτουργεί δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς (FM100 και FM100,6) και έναν τηλεοπτικό (TV100), ο κ. Μπουτάρης αναφέρει ότι η διοίκησή του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε και μέσα σε λιγότερο από 30 μήνες πέτυχε «τη μείωση του κόστους λειτουργίας τους κατά 55% (από 8 εκατ. ευρώ το 2009 σε μόλις 3,5 εκατ. ευρώ φέτος). Παράλληλα, και με μεγάλο κοινωνικό κόστος, μειώσαμε το προσωπικό τους κατά 43%, καταργώντας 49 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) και άλλες 17 θέσεις απασχόλησης ορισμένου χρόνου ή έργου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα δεν έγινε ούτε μία πρόσληψη, ακόμα και σε τομείς όπου οι αυξημένες τεχνολογικές απαιτήσεις δημιουργούν νέες ανάγκες για στελέχη με ανώτατη εκπαίδευση». Ο δήμαρχος τονίζει πως «με τη σημερινή συνθήκη των 120 εργαζομένων, η ΔΕΠΘΕ μετά βίας καλύπτει τις ανάγκες λειτουργίας της».

«ΟΧΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΝΗ
Αντίθετος στις σχεδιαζόμενες απολύσεις στα δημοτικά ΜΜΕ εμφανίζεται και ο δήμαρχος Αθηναίων. «Δεν θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε οριζόντια λύση» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, προσθέτοντας ότι «αυτό που συνέβη με τη Δημοτική Αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες δεν μπορεί να συνεχιστεί και με τα δημοτικά ραδιόφωνα. Ο ‘Αθήνα 9,84’ έχει κάνει από μόνος του μια τρομερή εξυγίανση. Σημειώνεται ότι το κόστος του ραδιοφωνικού σταθμού του δήμου Αθηναίων έχει μειωθεί από 13 εκατ. ευρώ σε 5 εκατ. ευρώ και ότι το προσωπικό έχει μειωθεί περίπου στο μισό».
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει την αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Την αντίθεσή του στη σχεδιαζόμενη συρρίκνωση των δημοτικών ΜΜΕ εξέφρασε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, δηλώνοντας ότι «η τρόικα θέλει να κλείσει κάθε ελεύθερη φωνή».

SOS εκπέμπουν τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα
Του Άκη Φωτόπουλου
akisfot@makthes.gr


Αναστάτωση επικρατούσε χθες μεταξύ των εργαζομένων στα ΜΜΕ του δήμου Θεσσαλονίκης με αφορμή τη φημολογούμενη εφαρμογή της «κινητικότητας» στους δημοτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.
Αναφορικά με δημοσιεύματα και τα όσα ελέχθησαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή περί μείωσης του προσωπικού στα δημοτικά ραδιόφωνα κατά 700 εργαζόμενους, άνθρωποι της ΔΕΠΘΕ έλεγαν ότι τέτοιο νούμερο δεν υφίσταται στην πραγματικότητα και πως όλος ο θόρυβος που δημιουργήθηκε έγινε για να καλυφθεί η ανεπάρκεια ορισμένων, σημειώνοντας πως τα δημοτικά ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα αριθμούν όχι περισσότερους από 500 εργαζόμενους.
Σε κοινή δήλωση τους, μάλιστα, οι δύο γενικοί διευθυντές της Δημοτικής Ραδιοτηλεόρασης Θεσσαλονίκης και του «Αθήνα 9,84» κύριοι Φ. Στάγκος και Τ. Καμπύλης εξέφρασαν την απορία τους για σχετικές δηλώσεις αλλά και δημοσιεύματα, τονίζοντας πως «αν η κεντρική διοίκηση είχε κάνει τον κόπο να αναζητήσει στοιχεία για τα δημόσια ΜΜΕ, τουλάχιστον της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, θα διαπίστωνε ότι όσα η ίδια η κεντρική διοίκηση δεν έχει κάνει στον δημόσιο τομέα, έχουν γίνει και με το παραπάνω στα δημοτικά ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Με βάση αναλυτικά στοιχεία που δημοσιοποίησαν, ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων στα δημοτικά ΜΜΕ Θεσσαλονίκης και Αθηνών φθάνει τους 311.Η ΔΕΠΘΕ
Σε ό,τι αφορά τη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία διαθέτει δύο τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς «FM100, FM 100,6» κι έναν τηλεοπτικό σταθμό περιφερειακής εμβέλειας (TV100), η νυν διοίκηση του δήμου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη των μέσων προχώρησε στην αναδιοργάνωσή τους. «Είμαι υπερήφανος που τα δημοτικά μέσα αποτελούν πλέον ένα εργαλείο στην υπηρεσία της πόλης» τόνισε στη «Μ» ο γενικός διευθυντής της ΔΕΠΘΕ Φίλιος Στάγκος, προσθέτοντας πως τα τελευταία χρόνια η ΔΕΠΘΕ έχει κάνει άλματα προς τα μπρος, αναπτύσσοντας σημαντικές δραστηριότητες με ελάχιστο προσωπικό. Ο κ. Στάγκος μας ανέφερε πως μέσα από αιματηρές περικοπές που έγιναν επιτεύχθηκαν η αναμόρφωση του τεχνολογικού εξοπλισμού, η συστέγαση των ραδιοσταθμών, η δημιουργία δύο νέων ραδιοφωνικών στούντιο και η είσοδος της TV100 στην ψηφιακή εποχή, ενώ μας θύμισε πως από τον Ιανουάριο του 2011 η TV100 μεταδίδει το σύνολο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διαφάνεια του τοπικού πολιτικού συστήματος.

ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΜ-Θ: Πλήγμα στον πλουραλισμό και μεθοδεύσεις
Έντονα αντέδρασε ο δημοσιογραφικός κόσμος στα κυβερνητικά σχέδια για μαζικές απολύσεις στα δημοτικά μέσα ενημέρωσης. Το δ.σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κατήγγειλε ότι πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι η «εξυγίανση», αλλά «να προχωρήσει σε 700 απολύσεις εργαζομένων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, καταργώντας τις οργανικές τους θέσεις στα δημοτικά ραδιόφωνα», κάτι που, όπως τονίζει η ΠΟΕΣΥ, θα οδηγήσει τα δημοτικά μέσα σε μαρασμό και κλείσιμο. Μία τέτοια εξέλιξη τη χαρακτηρίζει «μεγάλο πλήγμα κατά του πλουραλισμού μετά τον ξαφνικό θάνατο και της ΕΡΤ» και τονίζει ότι «θα πρόκειται δηλαδή για ολοκλήρωση του σχεδίου της κυβέρνησης για φίμωση κάθε ανεξάρτητης δημοσιογραφικής φωνής». Η ΠΟΕΣΥ καλεί την κυβέρνηση «να εγκαταλείψει αμέσως τα καταστροφικά της σχέδια» και την ΚΕΔΕ και τους δημάρχους «να πάρουν θέση και να καταδικάσουν κάθε απόπειρα συρρίκνωσης και εν τέλει αφανισμού της δημοτικής ραδιοφωνίας».
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) μιλά για «μεθοδεύσεις» της κυβέρνησης, «που δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία ότι εκτελεί ένα συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στο δικαίωμα των πολιτών σε ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση», και στη σχετική ανακοίνωση τονίζει πως «το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ και ο δημοσιογραφικός κόσμος της Μακεδονίας και της Θράκης δεν θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να εκτελέσει το καταστροφικό σχέδιό της ‘εξορθολογίζοντας’ ΜΜΕ τα οποία, όπως στην περίπτωση της ΔΕΠΘΕ, ο ίδιος ο δήμος Θεσσαλονίκης παραδέχεται ότι λειτουργούν πλέον με τρόπο που ανταποκρίνεται στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητές τους».*από την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
http://www.makthes.gr/news/reportage/109596/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Εφημερίδα "Ελληνική Πολιτεία"

Εφημερίδα "Ελληνική Πολιτεία"

Ελληνική Πολιτεία

Το Διάταγμα για τον τρόπο εκλογής πληρεξουσίων, που θα συγκροτούσαν την Δ’ Εθνική Συνέλευση, τυπώθηκε από το τυπογραφείο του Ναυπλίου στις 4/3/1829.

«Γενική Εφημερίς της Ελλάδος»

«Γενική Εφημερίς της Ελλάδος»
http://www.et.gr/et/istorik-anadrom/fek_images2/efhmeris_genikh.jpg/view

«Γενική Εφημερίς της Ελλάδος»

Η «Γενική Εφημερίς της Ελλάδος» υπήρξε η πιο οργανωμένη και μακρόβια εφημερίδα της περιόδου του Αγώνα. Εκδόθηκε για επτά χρόνια (από το 1825 έως το 1832) και κυκλοφόρησαν 597 φύλλα (2.762 σελίδες).

Μουσείο Εφημερίδας 'Η Θεσσαλία'

Μουσείο Εφημερίδας 'Η Θεσσαλία'
Το Mουσείο λειτουργεί από το 1997 στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας http://www.diki.gr/museum/EL/city/chronos.asp?year=1898

Εφημερίδα 'Θεσσαλία'Η εφημερίδα Θεσσαλία κυκλοφόρησε στις 25 Μαΐου 1898, την ημέρα ακριβώς της αποχώρησης από την πόλη των τουρκικών στρατευμάτων. Έκτοτε κυκλοφορεί αδιάλειπτα και είναι η μακροβιότερη επαρχιακή εφημερίδα. Αναδείχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες εφημερίδες της ελληνικής περιφέρειας, με πολλούς ανταποκριτές και συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με μεγάλη κυκλοφορία.
Το 1914 την έκδοση και διεύθυνση της Θεσσαλίας ανέλαβε ο δημοσιογράφος Τάκης Οικονομάκης, δημοτικιστής και πρωτεργάτης του εργατικού κινήματος, ο οποίος έδωσε στην εφημερίδα φιλελεύθερο προσανατολισμό. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η Θεσσαλία στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, καθώς με τα καυστικά άρθρα της εναντίον των Γερμανών εμψύχωνε την τοπική κοινωνία και εξόργιζε τις γερμανικές αρχές. Η στάση αυτή οδήγησε στην απόπειρα σύλληψης του Οικονομάκη το 1944, ο οποίος ωστόσο πέθανε από καρδιακή προσβολή, προτού πέσει στα χέρια των κατοχικών αρχών. Μετά το θάνατο του Οικονομάκη και στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου η εφημερίδα ακολούθησε ένα δεξιό προσανατολισμό, γεγονός που οδήγησε σε μεγάλη πτώση της κυκλοφορίας της. Την περίοδο 1953-1965, οι συντάκτες της ανέλαβαν την έκδοση και τη διαχείρισή της με αποτέλεσμα να αποκαταστήσουν και πάλι την κυκλοφορία της. Το 1990 την εφημερίδα αγόρασε ο βιομήχανος Κ. Λούλης, ο οποίος την πούλησε το 1996 σε όμιλο επιχειρηματιών.
"Βόλος, ένας αιώνας. Από την ένταξη στο ελληνικό κράτος (1881) έως τους σεισμούς (1955)", Εκδόσεις Βόλος, Βόλος 1999.
Αρχείο Ζημέρη, ΔΗ.Κ.Ι..

Μουσείο Εφημερίδας 'Η Θεσσαλία'Το Μουσείο λειτουργεί από το 1997 στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας (Α' Βιομηχανική Περιοχή Βόλου). Δεσπόζουσα θέση στο χώρο του κατέχουν οι μηχανές που εξασφάλιζαν την παραγωγή της εφημερίδας από το 1898 έως το 1990.

Φύλλο της εφημερίδας Θεσσαλία, 1940.
Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας και Τεκμηρίωσης Βόλου

Φύλλο της εφημερίδας Θεσσαλία, 1902.

Φύλλο της εφημερίδας Θεσσαλία, 1902.

η αρχαιότερη εφημερίδα

Εφημερίδες - Ραδιόφωνα κ.ά.

Εφημερίδες Athens News Η έκδοση στο Internet των Athens News. Η μοναδική ημερήσια ελληνική εφημερίδα που εκδίδεται στα Αγγλικά. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ημερήσια νέα, άρθρα και αγγελίες από την Καθημερινή, μια αθηναϊκή ημερήσια εφημερίδα. TO BHMA OnLine Έκδοση στο Internet άλλης μιας αθηναϊκής εφημερίδας. E on-line (Ελευθεροτυπία) Η πρώτη ελληνική εφημερίδα στο Internet. ΤΑ ΝΕΑ Έκδοση στο Internet μιας από τις δημοφιλέστερες ελληνικές εφημερίδες. EXPRESS Η πρώτη ελληνική οικονομική εφημερίδα στο Internet. ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Άλλη μια οικονομική και επιχειρηματική εφημερίδα στο Internet. Στο αρχείο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ μπορεί να βρεθεί ένα πλήθος οικονομικών και επιχειρηματικών πληροφοριών. New Europe Η "New Europe" είναι μια διεθνής οικονομική εφημερίδα με ειδήσεις από χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Περιλαμβάνει profiles πολλών ανερχόμενων αγορών και πληροφορίες σχετικά με το "New Europe Network." Νέοι Αγώνες Η έκδοση στο Internet μιας εφημερίδας των Ιωαννίνων. Παρέχει τοπικά νέα, αθλητικά, αγγελίες και τοπικές πληροφορίες. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Η ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής πρωινής εφημερίδας. Υπηρεσίες Τύπου Συλλογή ημερήσιων νέων από το HRI Τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα νέα παρέχονται από διάφορες υπηρεσίες τύπου. Παρέχεται από το Hellenic Resources Institute. Στις πηγές περιλαμβάνονται: COSMOS, Λόγος(Κύπρος), Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων Καθημερινά Ελληνικά νέα που παρέχονται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το Μακεδονικό Πρακτoρείο Ειδήσεων παρέχει πολιτικές, πολιτισμικές και οικονομικές ειδήσεις και πληροφορίες για γεγονότα στην Ελλάδα καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε θέματα των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης και της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας. ΑΝΤΙ Η έκδοση στο Internet ενός γνωστού ελληνικού πολιτικού περιοδικού. Παρέχονται και Αγγλικές στήλες. FLASH 9.61 Ένας αθηναϊκός ραδιοφωνικός σταθμός, παρουσιάζει το "studio" του στο Internet. Ειδήσεις, πληροφορίες για το σταθμό και σχόλια από το προσωπικό του. Ράδιο Παλαμά Συνδεθείτε με τη Λάρισσα και ακούστε ελληνική μουσική και ειδήσεις. Μετάδοση με RealAudio από το Ράδιο Παλαμά, ένα ραδιοφωνικό σταθμό από τη Λάρισα. ΣΚΑΙ On Line Τα τελευταία νέα, ανανεώνονται ανά ώρα. Παρέχεται από το ΣΚΑΙ και τον Webads.

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
www.magikokouti.gr
www.kepeme.blogspot.com
http://www.yfos-magazine.gr
http://www.lexima.gr/lxm/read-863.html
http://www.in.gr
http://www.estiabookstore.gr/estia/HestiaBookStore_Main.asp
http://www.avgi.gr/nea-avgi/main_page.asp
http://lousios.blogspot.com
http://genesis.ee.auth.gr/dimakis/Yfos/Yfos.html
http://find.in.gr/index.php?q=περιοδικο%20ΥΦΟΣ&u=www.philology.gr/magazines/yfos.html
http://find.in.gr/index.php?q=περιοδικο%20ΥΦΟΣ&u=www.in.gr/books/yfos/
http://arkadikovima.blogspot.com
http://arkadiko.blogspot.com
http://aivalis.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου